Make your free blog Welcome, Guest   Sign Up Log In Forgotten your password? Rights
5 Blog Posts 0 Comments 0 Following 0 Followers 70 User RSS Feed abonnieren
taozui
@taozui

Accu voor Dell Latitude E6420

Accu voor Dell Latitude E6420
Next Blog •
- at 11:39:21 - Accu_Compaq_Presario_CQ61 RSS Feed | Really Simple Syndication

nieuwe Compaq Presario CQ61 laptop accu

HP's 14-inch apparaat wil met lange batterijduur, goede invoerapparaten, een snelle NVMe SSD, en een laag geluidsniveau systeem. Nogmaals, het display verdient kritiek: HP heeft een low-contrast model met smalle kijkhoeken gekozen.
HP ProBook-6X0-serie kan worden gerangschikt onder de Elitebook modellen een niveau. Dit betekent dat er mid-range zakelijke notebooks binnen de serie, waarvan de ProBook 640 G3 is de nieuwste 14-inch model. Het apparaat is vooral een Kaby Lake upgrade van zijn voorganger . HP heeft de zaak niet veranderen. Onze beoordeling verduidelijkt de effecten van de nieuwe CPU-generatie. Sommige rivalen van de ProBook omvatten apparaten zoals de D ell Latitude 14 E5470 , de Lenovo ThinkPad L460 en de Acer TravelMate P648-M .
De laptop niet afwijkt van zijn voorganger aan de buitenzijde; het komt met dezelfde zwarte en zilveren be***zing. HP gebruikt meestal kunststof, wordt alleen de bovenzijde van de basiseenheid van metaal. De rubberen deksel maakt de inrichting stroef, maar het is ook enigszins gevoelig voor vingerafdrukken. HP heeft niet een onderhoud luik op de notebook. Het verwijderen van de onderste schelp geeft u toegang tot de hardware, maar daarover later meer. De batterij vast is opgesteld.
Het apparaat heeft geen grote fabricagefouten manifesteren. De spleet afmetingen voldoen aan een grote mate; Er zijn geen materiŽle overhangen en / of scherpe randen te worden gevoeld. De basiseenheid onder het touchpad en op het gebied van de optische drive geeft in enigszins onder druk geplaatst. Het kan worden gedraaid ook licht. Dit is echter nog steeds binnen de perken. Het deksel, daarentegen, is aanzienlijk verder gedraaid, waardoor beeldvervorming. Deze kunnen ook worden geproduceerd door het plaatsen van druk op de achterkant van het deksel. Over het algemeen, het deksel is te instabiel voor een notebook die meer dan 1.000 euro (~ $ 1.062) kost. De scharnieren houden het scherm stevig op zijn plaats, maar ze balanceren lichtvaardig. Het is niet mogelijk het deksel te openen met ťťn hand; echter kan het worden geopend tot 180 graden.
De ProBook wijkt niet af van zijn voorganger op het gebied van havens. Het heeft een DisplayPort en een VGA-poort voor externe video-uitgang aan te sluiten. De drie USB-poorten (2x type-A, 1x Type-C) te werken met de USB-3.1-Gen-1-norm. Voor een breder scala aan poorten, kunt u een HP-specifieke docking station aan te sluiten op het docking port.
De ProBook SD-kaartlezer is middelmatig. Het bereikt een maximale overdrachtsnelheid van 38,4 MB / s bij het kopiŽren van grote blokken data. Overdragen 250 jpg-bestanden (elk ongeveer 5 MB) wordt bereikt bij een snelheid van 68,1 MB / s. Echter, een blik op de resultaten van de Dell Latitude E5470 14 toont aan dat veel hogere snelheden mogelijk zijn. We testen SD-kaartlezers met een referentiekaart (Toshiba Exceria Pro SDXC 64 GB UHS-II). Accu HP G61 .
De ProBook draagt ​​een WLAN-module met een Intel-chip (Dual Band Wireless-AC 7265). Afgezien van de 802.11 a / b / g / h / n WLAN-standaarden, het ondersteunt ook de snelle AC standaard. We hadden geen connectiviteit problemen ondervinden; de verbinding werd niet onderbroken of verloren naast de router en twee verdiepingen eronder. De transfer rates meten we in optimale omstandigheden (geen andere WLAN-apparaten in de buurt, op korte afstand tussen de notebook en server-pc) zijn zeer goed. Een Gigabit Ethernet-chip (I219-V), ook gemaakt door Intel, handgrepen bedrade netwerkverbindingen.
Verder is er ook een LTE-modem aan boord van ons testmodel, waarmee u toegang tot het internet of een bedrijfsnetwerk via mobiele communicatie. Dit modem is een optionele accessoire, zodat niet elk ProBook model is uitgerust met het. De bijbe****nde SIM-kaart slot aanvaardt microSIM kaarten.
De ProBook wordt geleverd met een direct bruikbare SIM-kaart die de eigenaar van de laptop geeft een maandelijks datavolume van 200 MB gratis in de loop van drie jaar. De hoeveelheid gegevens kan worden gebruikt in alle Europese landen waar HP biedt deze dienst; aanvullende data volume is ook beschikbaar. Daarnaast biedt HP tarieven die in heel Europa kan worden gebruikt (met inbegrip van landen waar Mobile Connect niet wordt aangeboden) of wereldwijd. De meegeleverde SIM-kaart kan maar hoeft niet te worden gebruikt; u kunt ook SIM-kaarten maken gebruik van andere aanbieders.
HP rust de notebook met een Trusted Platform Module (2,0), evenals een smartcard-lezer en een vingerafdruklezer. In termen van software, de ProBook wordt geleverd met HP Client Security software.
De ingebouwde webcam maakt foto's met een maximale resolutie van 1280x720 pixels. De beelden zijn iets gewassen-out, maar de helderheid is bevredigend.
In aanvulling op de gebruikelijke do***enten (quick-start guide, garantie-informatie), is er ook een SIM-kaart in de doos. HP biedt tal van optionele accessoires voor de ProBook; een blik op de HP winkel geeft een snel overzicht. Zo zijn er verschillende docking stations beschikbaar. Het model HP 2013 Ultraslim (prijs: ongeveer 120 Euro / ~ $ 127) kan worden aangesloten op een docking-poort van de ProBook's. Als alternatief, HP's assortiment omvat diverse USB docking stations ook.
Omdat de ProBook heeft geen onderhoud luik, de zaak moet worden geopend voor onderhoud / upgrade. Deze verbintenis kan worden bereikt met weinig inspanning: U hoeft enkel de acht kruiskop schroeven aan de onderkant van de laptop te verwijderen en verwijder de onderste schelp. Deze geeft toegang tot de geheugenslots (2 stuks), de SSD, de batterij, de LTE-modem, de WLAN-module, en de ventilator. De laatste kan worden gereinigd enigszins.
De ProBook ontvangt slechts een garantie van een jaar - met inbegrip van pick-up service. Een langere periode of een uitgebreide garantie kosten extra. HP biedt garantie-uitbreidingen in de vorm van zogenaamde CarePacks. Een garantie van drie jaar kan worden gekocht voor 125 euro (~ $ 133), een wereldwijd vijf jaar on-site garantie bedraagt ​​ongeveer 466 euro (~ $ 495). Accu Compaq Presario CQ61 .
De onverlichte chiclet-toetsenbord komt rechtstreeks uit de voorganger . De opgeruwde toetsen hebben een korte reis en een duidelijk drukpunt. Het is leuk dat ze een aangenaam krokant weerstand. Het toetsenbord geeft niet in tijdens het typen; Dit gebeurt alleen als je hard genoeg in het midden van het toetsenbord zouden drukken. Over het geheel genomen HP levert een volleerd toetsenbord voor frequente schrijvers. Het enige punt van kritiek is het ontbreken van een achtergrondverlichting, die standaard in de prijsklasse boven de 1000 euro (~ $ 1062) zou moeten zijn.
De multitouch-capable ClickPad neemt een gebied van ongeveer 9,8 x 5,1 cm (~ 3.85 x 2.00 in). Dit zou voldoende moeten zijn voor het gebruik van gesture controls. Het gladde oppervlak maakt het gemakkelijk voor de vingers te glijden, en registreert zelfs ingang in de hoeken. Het pad kan worden in- en uitgeschakeld met een dubbele klik in de linkerbovenhoek. Onder het pad zijn twee muisknoppen die gemakkelijk te gebruiken zijn, hebben een medium reizen, en een duidelijk drukpunt.
De ProBook's mat 14-inch display werkt met een native resolutie van 1920x1080 pixels; een andere versie met een HD-scherm (1366x768 pixels) is ook beschikbaar. Het Full HD-model wil met een hoge helderheid (331,8 cd / m 2) en teleur met weinig contrast (497: 1) op hetzelfde moment. Met HP eist meer dan 1.000 euro (~ $ 1062) voor de ProBook, verwachten we een contrast dan 1000: 1.
De PWM *******ing is onaanvaardbaar als goed. Het komt bij een helderheidsniveau van 90% of minder. De 192Hz frequentie kan leiden tot hoofdpijn en / of oogproblemen voor gevoelige personen.
Het display toont een DeltaE-2000 kleurafwijking van 9,06 in fabrieksinstellingen - een gemiddelde waarde op zijn best. Een waarde onder de 3 moet worden gestreefd naar. Bovendien is het beeldscherm lijdt aan een blauwe tint; Dit kan aanzienlijk worden verbeterd door het kalibreren van het beeldscherm. We hebben het getest en de kleurafwijking zinkt naar 1,57, dat is zeker binnen de juiste grenzen. De blauwe tint is ook uitgeroeid. Het scherm kan niet de kleurruimten sRGB AdobeRGB en weer te geven; de dekkingsgraad oplopen tot 75% (sRGB) en 47% (AdobeRGB).
Eigenaars van een ProBook model dat zich hetzelfde als ons testmodel kan ons ontvangen kleurprofiel te gebruiken om de kleurweergave te verbeteren heeft. U moet alleen het kleurprofiel gebruiken als exact dezelfde weergave model (fabrikant en het modelnummer) is ingebouwd. Anders kan het de kleurweergave verslechteren. Displays gemaakt door verschillende fabrikanten worden vaak gebruikt binnen een notebook modellenserie.
HP installeert een TN paneel met instabiele kijkhoeken, wat betekent dat de inhoud van het scherm kan worden gelezen vanuit elke positie. We verwachten iets beter in dit verband ook: Degenen die meer betalen dan 1.000 euro (~ $ 1062) verwachten een IPS-paneel met brede kijkhoeken. De matte schermoppervlak en de relatief hoge helderheid van het scherm maken het mogelijk om het apparaat buiten te gebruiken, maar niet in fel zonlicht.
Met de ProBook 640 G3, HP heeft een mid-range 14-inch zakelijke notebook in de line-up. Het is uitgerust met voldoende rekenkracht voor alle gangbare toepassingsgebieden. De notebook beschikt over zakelijke-typische kenmerken, zoals een docking port en TPM. Ons model heeft ook een LTE-modem. Het kost ongeveer 1.200 euro (~ $ 1274), maar andere configuraties beschikbaar zijn, de meest betaalbare een met een prijskaartje van ongeveer 1.100 euro (~ $ 1168). Accu HP EliteBook 6930p .
De ProBook 640 G2 , die we beoordeeld in 2016, heeft een Core i5-6200U (Skylake) processor aan boord. Onze ***dige test apparaat wordt geleverd met zijn opvolger, de dual-core Core i5-7200U (Kaby Lake) processor. Het is een mid-range ULV model met meer dan genoeg rekenkracht voor kantoor en browsing-toepassingen. Een blik op onze vergelijking diagram laat zien dat de 7200U beter presteert dan zijn voorganger in onze CPU-tests. Dit komt door de hogere kloksnelheden sinds Skylake en Kaby Lake vrijwel identiek technisch oogpunt.
Views 178 Comments 0
0
0

Comments

Please login to comment
Log In | Sign Up
  1  
. Back to top
Copyright © blogcream.com 2011 - 2018
5 Blog Posts 0 Comments 0 Following 0 Followers 70 User RSS Feed abonnieren
taozui
@taozui

Accu voor Dell Latitude E6420

Accu voor Dell Latitude E6420
Next Blog •
.