Make your free blog Welcome, Guest   Sign Up Log In Forgotten your password? Rights
5 Blog Posts 0 Comments 0 Following 0 Followers 70 User RSS Feed abonnieren
taozui
@taozui

Accu voor Dell Latitude E6420

Accu voor Dell Latitude E6420
Next Blog •
- at 11:13:35 - accu RSS Feed | Really Simple Syndication

nieuwe A32-N55 laptop Accu


In de zeer concurrerende zakelijke markt, Fujitsu heeft tot doel de inkoop teams van grote bedrijven te overtuigen met zijn nieuwe Lifebook U747. Onze uitgebreide test rapport onthult de vraag of dit lukt, gezien de sterke concurrentie.
De pc-markt is in een constante staat van verandering. Fabrikanten komen en gaan. Fujitsu is een van de laatste Japanse pc-bouwers - andere fabrikanten, zoals Sony, hebben de PC-sector verlaten. Fujitsu zou ook graag een verandering in de pc-sector. Sales onderhandelingen over de pc-sector worden momenteel gevoerd met de grootste pc-bouwer, Lenovo. Echter, Fujitsu is nog steeds soeverein.
Fujitsu is zich te concentreren zich vooral op de B2B-divisie, dat wil zeggen zakelijke pc's, al geruime tijd. De voormalige samenwerking met Siemens had een significant marktaandeel, vooral in Duitsland. De ***dige test sample zal waarschijnlijk een van de beste verkopers van Fujitsu: De Lifebook U747 is een 14-inch ultrabook. 14-inch is een populaire grootte in de B2B-divisie als het is een goed compromis tussen schermgrootte en mobiliteit. De Lifebook U-serie is upper-range bedrijfsleven Fujitsu's, en het is te vergelijken met HP's EliteBooks uit de 800-serie, Dell Latitude 7000-serie of de Lenovo ThinkPad uit de T-serie. Daarom hebben we gekozen voor de nieuwste modellen uit deze serie die we in voor het testen hebben gehad: de ThinkPad T470 , EliteBook 840 G3 en Latitude E7470 . Acer TravelMate P648 zal ook deelnemen.
In tegenstelling tot de vroegere Lifebook U745 , dat twee jaar geleden verschenen, heeft Fujitsu een aantal uitgebreide wijzigingen aan het exterieur design gemaakt. Waar zilver heerste op de voorganger, de U747 wordt geleverd in een donker grijs tot zwart van kleur. Het enige kleuraccent is de rode trimmen tussen het toetsenbord en de polssteun - een typisch designkenmerk van Lifebooks van de afgelopen jaren. Zoals voor het ontwerp taal, het apparaat ziet er veel dunner in het voorste gedeelte dan het werkelijk is te danken aan de sterk afgesc***nde laterale gebieden. Over het algemeen, het ontwerp past bij de Lifebook goed en past het beter om de zakelijke vordering dan het ontwerp van de voorganger, dat was een beetje meer willekeurig.
Het is heel legitiem hogere verwachtingen praktische eigenschappen, zoals stabiliteit en gevoel in een duurdere zakelijke laptop. De Lifebook voldoet aan deze normen grotendeels. Het apparaat te bouwen, dat is "Made in Japan", is onberispelijk in elk geval. Er zijn geen opvallende gaten of scherpe randen. In termen van gevoel, wordt het plastic scherm deksel bekleed met een gladde, fluweelzachte afwerking die niet een slechte indruk maakt. De polssteun is gemaakt van geborsteld aluminium met een koele, kwalitatief hoogwaardige uitstraling. Helaas is dit oppervlak snel bedekt met vingerafdrukken zoals blijkt uit de afbeeldingen van onze beoordeling monster. De Lifebook's onderkant voelt erg ruw, maar niet van lage kwaliteit.
Het gebruik van magnesium en aluminium is zeer gunstig voor de stijfheid van het basisstation. Ondanks de verwijderbare batterij (hierover later meer), de basiseenheid kan alleen marginaal kromgetrokken. Het scherm is iets minder stijf, maar het is nog niet kritisch bereik. Echter, de display magnesium weer niet goed omgaan met de druk van de rug en beeldvervorming snel verschijnen. Dit ziet er beter in de polssteun gebied, omdat het deuken iets alleen als hogere druk wordt uitgeoefend. Accu Asus A32-N56 .
De twee scharnieren zijn geďnstalleerd in een traditioneel ontwerp in de U747 het basisstation. Ze laten het deksel te openen om een ​​beetje meer dan 180 ° en houdt het stevig op zijn plaats; slechts een geringe rockende werd bepaald. Echter, ze niet mogelijk het deksel te openen met één hand. Een positieve noot: Fujitsu heeft een kleine richel op de bovenste rand van het scherm opgenomen voor het openen van het deksel makkelijker. Dergelijke kleine details in het design worden vaak weggelaten ten gunste van een zo duidelijk ontwerp mogelijk tegenwoordig.
De afmetingen van de vergelijking apparaten zijn zeer vergelijkbaar. HP EliteBook 840 G3 is iets groter dan de anderen in het testveld en Acer TravelMate P648 is de dikste één. De U747 leidt in termen van gewicht, naast de dure ThinkPad T470s .
Fujitsu heeft een aantal interessante beslissingen voor de interfaces, in de eerste plaats als het gaat om de video-outs. Terwijl de concurrentie installeert vaak HDMI en USB C / Thunderbolt 3, Fujitsu steunt op twee nogal ongewone video-poorten, dat wil zeggen een full-sized VGA en DisplayPort. De meeste fabrikanten hebben de analoge VGA-out jaar geleden stilgelegd. VGA zal waarschijnlijk een negatief punt voor de meeste particuliere klanten als HDMI is zeker meer nuttig vandaag. Echter, grote bedrijven met bestaande VGA hardware dankbaar Fujitsu voor zijn. DisplayPort is ook zeldzaam. De standaard is altijd aanwezig, maar niet in deze vorm in laptops. Mini-DisplayPort of USB Type-C (met DisplayPort in de alternatieve modus) wordt hier meestal geďnstalleerd voor ruimte redenen. Full-size DisplayPort wordt vaker gevonden in het bedrijfsleven monitoren.
De U747 sport een USB type C poort waaronder DisplayPort, die ook kan worden gebruikt voor de laptop, een wijziging ten opzichte van de voorganger te laden. De uitklapbare Ethernet-poort is ook herzien in een niet-fold-out model - erg leuk. Niet zo goed is dat een USB type A poort weggelaten.
De interface positionering is goed; de poorten zijn gelijkmatig verdeeld over beide zijden en bevinden zich in de achterzijde. Aangezien de openingen liggen op de rug van de laptop is er voldoende ruimte aan de zijkanten. De afzonderlijke havens zijn eigenlijk verdeeld royaal genoeg met uitzondering van de DisplayPort en Ethernet-poort. Ze kunnen soms interfereren wanneer beide interfaces tegelijkertijd worden gebruikt.
De test met onze Toshiba Exceria Pro SDXC 64 GB UHS-II verwijzing geheugenkaart blijkt dat Fujitsu noch heeft de installatie van de langzaamste, noch de snelste SD-kaartlezer. De U747 is ongeveer op gelijke voet met de ThinkPad T470, maar heeft geen schijn van kans tegen een bijzonder snelle kaart lezer, bijvoorbeeld in de Dell XPS 13. SD-geheugenkaarten kunnen worden volledig in de kaartlezer zich aan de voorkant van de laptop geplaatst, het maken van een permanente uitbreiding van de opslagcapaciteit mogelijk. Accu Asus N56VM .
Bezuinigingen mogen niet worden gemaakt in de communicatie modules van zakelijke toestellen. Immers, zij moeten werknemers een betrouwbare verbinding te maken met het bedrijfsnetwerk. Zo, Fujitsu heeft geen compromissen hier te maken en installeert zowel een Ethernet-oplossing en een Wi-Fi-kaart van Intel. De Wi-Fi module met het modelnummer 8625 is een dual-band 2x2 AC kaart. Het deed een onberispelijke job in het praktische examen en de benchmark resultaat niet reden tot klagen vertonen.
Het is mogelijk om altijd worden aangesloten op de gaan zelfs zonder smartphone tethering met de U747. Fujitsu installeert een UMTS-kaart (Sierra EM7305) in onze review-exemplaar. De gebruiker hoeft alleen maar een SIM-kaart en kan vervolgens online gaan.
De camera en de beide microfoons bevinden zich boven het scherm. Ook hier wordt het vaak gevonden segmentatie van laptops hier te zien: de webcam is inferieur met luidruchtige beelden en de microfoons opnemen stem luid en duidelijk.
De U747 beschikt over verschillende beveiligingsfuncties, zoals BIOS-wachtwoorden, TPM 2.0, en een uithaal vingerafdruksensor. Deze laatste heeft een algehele goede baan, maar soms reageert niet na het ontwaken uit standby, wat waarschijnlijk te wijten aan een probleem chauffeur. De Lifebook U747 is ook verkrijgbaar met een zogeheten PalmSecure sensor. Hier is het niet de vinger die wordt gescand maar de handpalm of nauwkeuriger de aderen, hetgeen nog betrouwbaarder volgens Fujitsu. De PalmSecure sensor in de duurdere modellen van de serie.
De review-exemplaar komt alleen met de gebruikelijke accessoires af-fabriek, dat wil zeggen de batterij, voeding, en quick-start guide. Op zijn minst een herstel-dvd voor de vooraf geďnstalleerde Windows is opgenomen hoewel een herstel USB flash drive meer zin zou hebben gemaakt voor een systeem zonder een drive.
Fujitsu heeft naar keuze een eigen docking station genaamd Fujitsu port replicator . De Lifebook heeft een docking poort aan de onderkant voor het.
Als voor het onderhoud, de U747 presenteert zich als een traditionele laptop, ondanks de ultrabook form factor. Dit betekent dat de batterij niet in is geďnstalleerd, maar de gebruiker een externe batterij die is heel makkelijk te verwijderen en te vervangen vindt. Bovendien, twee kleine onderhoud luiken dat de M.2 2280 SSD te verbergen, beiden werkzaam geheugenslots (één leeg), en de UMTS-module zijn aanwezig. Veel moderne ultrabook ontwerpen hebben niet langer een onderhoudsluik de volledige oppervlakte moet worden verwijderd. In vergelijking met het ontwerp van de U747 is, heeft dit het voordeel dat alle componenten, inclusief ventilator toegankelijk. Dit is alleen mogelijk in de review-exemplaar wanneer het nog verder wordt gedemonteerd. In ruil, het kleine onderhoud luiken zijn dan minstens gemakkelijk te openen.
Fujitsu Lifebook U747 wordt geleverd met een garantie van 2 jaar af-fabriek. Het is een bring-in garantie. Garantie upgrade pakketten zijn beschikbaar. Zo kan bijvoorbeeld een uitbreiding van de garantie tot drie jaar met on-site service worden gekocht bij verschillende retailers voor ongeveer 90 euro (~ $ 96).
De wedstrijd heeft vaak meer te bieden. Een on-site service en een garantie van drie jaar vaak standaard onder de hogere klasse zakelijke toestellen.
Een goed toetsenbord maakt deel uit van een zakelijke laptop zoals een sterke grafische kaart om een ​​gaming laptop. Fujitsu installeert ook een dergelijk toetsenbord in de review-exemplaar. De lay-out voor het eerst: Het chiclet-toetsenbord met zes rijen van de sleutels biedt bijna alle toetsen in de standaard maat. Er is niets aan te merken; het tegendeel is waar: Bijvoorbeeld, het ontwerp op het gebied van de pijltjestoetsen is prijzenswaardig. Fujitsu lichtjes sc***n het toetsenbord naar beneden, zoals vroeger was bijna altijd het geval. Dus de pijltoetsen een aangenaam groot en goed worden gebruikt. Accu A32-N55 .
De platte toetsen hebben genoeg drop en een prettig drukpunt; de typering gevoel is niet te sponzig en niet te hard. De slag geluid is niet te luid, ook niet. De toetsen hebben een slanke, mat oppervlak dat geen vingerafdrukken of vegen zeer binnenkort oplevert. Prolific typisten zal heel blij met het toetsenbord, dat ook beschikt over een twee-level backlight zijn.
Views 176 Comments 0
0
0

Comments

Please login to comment
Log In | Sign Up
  1  
. Back to top
Copyright © blogcream.com 2011 - 2018
5 Blog Posts 0 Comments 0 Following 0 Followers 70 User RSS Feed abonnieren
taozui
@taozui

Accu voor Dell Latitude E6420

Accu voor Dell Latitude E6420
Next Blog •
.