Make your free blog Welcome, Guest   Sign Up Log In Forgotten your password? Rights
5 Blog Posts 0 Comments 0 Following 0 Followers 70 User RSS Feed abonnieren
taozui
@taozui

Accu voor Dell Latitude E6420

Accu voor Dell Latitude E6420
Next Blog •
- at 04:51:40 - Accu_HP_EliteBook_8540w RSS Feed | Really Simple Syndication

Laptop Accu HP EliteBook 8540w


Samsung belooft de hoogste productiviteit voor mensen die veel onderweg met de nieuwe Galaxy Book 12. De Windows-gebaseerde tablet wordt altijd geleverd met Keyboard Cover en S Pen. We hadden de kans om een ​​kijkje op de converteerbare op de MWC in Barcelona te hebben. Hier zijn onze eerste indrukken en benchmarks.
Na de Galaxy Tab Pro S vanaf 2016, is er nu de nieuwe hardware voor ultra-mobiele gebruikers van Samsung. De Galaxy Book zal beschikbaar zijn als 10 en 12-inch model en wordt verondersteld om een ​​productieve metgezel dankzij Windows 10. Samsung bevestigt deze oriŽntatie als een productief apparaat, omdat de Galaxy Book is altijd gebundeld met de Keyboard Cover en de nieuwe S Pen . Er is geen definitieve informatie over de prijs of lanceerdatum, maar we ****den een release datum in het einde van het tweede kwartaal 2017 (juni, juli) en een prijsklasse van ~ 1500 euro achter gesloten deuren.
Samsung Galaxy Book 12 is dan ook concurreren met de Microsoft Surface Pro 4 , die op dit moment verkoopt voor ongeveer 1250 euro in het kleinste spec met een Intel Core i5 CPU (4 GB, 128 GB SSD) inclusief de inbreng pen en afdekking van het toetsenbord. Echter, is Microsoft's apparaat nog steeds uitgerust met een Intel Skylake CPU's, terwijl Samsung al gebruikt de laatste 7 Gen chips (Kaby Lake).
Naar aanleiding van een ander concept, maar die gelijk geprijsd zijn, kunt u ook zien cabrio's zoals Dell's nieuwste XPS 13 2-in-1 of de Lenovo Yoga 910 als potentiŽle rivalen.
De Galaxy Book 12 is in principe een Windows tablet contre bevestigbaar toetsenbedekking en een invoer pen, en het resultaat is een zeer draagbaar 2-in-1 apparaat. De tablet is gemaakt van aluminium en geen gebreken bekend qua constructie of stabiliteit in de eerste hands-on. Op slechts 7,4 millimeter, de tablet is gunstig slank. Toch zal de gebruikelijke scenario het meest waarschijnlijk onder de afdekking van het toetsenbord, dus je kunt maar zelden genieten van de uitstekende ergonomie van de tablet. Accu HP G62 .
Het toetsenbord dock heeft een rubberen oppervlak met een fluwelen gevoel, dat ook voorkomt uitglijden van het apparaat. Het deksel kan worden gevouwen achter het beeldscherm en in twee standen met verschillende hoeken via magneet bevestigd. Als gevolg van het ontwerp van het systeem, moet u deze op een stevige ondergrond indien mogelijk.
De grootte van het chassis is bijna identiek aan de Galaxy Tab Pro S van 2016, maar de nieuwe Galaxy Book is ongeveer een millimeter dikker. Dit is een gevolg van de verbeterde CPU aangezien de nieuwe Samsung Galaxy Book is uitgerust met een Intel Core i5 CPU en actieve koeloplossing, terwijl de Tab Pro S gebruikt een passief gekoelde Core-M CPU.
Microsoft's Surface Pro 4 niet echt verschillen qua omvang, ook niet, maar het passief gekoeld Huawei MateBook is compacter. Notebooks met 360-graden scharnieren, zoals de Dell XPS 13 2-in-1 of de Lenovo Yoga 910 aan de andere kant zijn duidelijk groter en dikker.
Samsung maakt gebruik van een 12-inch Super AMOLED-scherm met een resolutie van 2160 x 1440 pixels en HDR-ondersteuning. Wij merkten het AMOLED typische rijke kleuren meteen, net als de brede kijkhoeken. Accu HP EliteBook 8540w .
Het toetsenbord is onopvallend in onze eerste test, en moet ook geschikt zijn voor langere typesessies. We stonden te popelen om de nieuwe S Pen te proberen in combinatie met de Galaxy Book 12. De passieve stylus voelt zich goed in de hand en maakt bevredigend handgeschreven input te danken aan de steun voor de 1024 drukniveaus. Opmerkingen en schetsen werkte goed op basis van onze eerste ervaringen, maar de precisie misschien niet ruim voldoende voor professionele grafische scenario's. Samsung biedt ook een optionele stylus met de klassieke Staedtler design.
Samsung zal alleen bieden de Galaxy Book 12 met de Intel Core i5-7200U op basis van de informatie die we hebben tot nu toe. Dit betekent dat alleen invloed op de hoeveelheid geheugen (4 of 8 GB) en de capaciteit (128 of 256 GB). De pre-productie-eenheid op het beeldscherm was dan ook de top-tier spec.
De Samsung Galaxy Book 12 beheert een score van 326 punten in de eerste Cinebench R15 Multi run. Het systeem is dan ook op gelijke voet met vergelijkbaar uitgeruste notebooks en convertibles. We liepen ook een lus van de test en merkte een prestatie daling van ongeveer 10% na drie runs. Het lijkt erop dat Samsung het volledige potentieel van de Core i5 processor kan gebruiken over langere perioden, althans bij de voorproductiesteekproef.
De pre-productie-eenheid met de i5-7200U is ongeveer op gelijke voet met i7-6500U uitgerust rivalen in de vergelijking van de Cinebench scores (een run). De vorige Galaxy Tab Pro S met de Core M3 is gemakkelijk geslagen en kunnen we indrukwekkende voordelen te zien tussen de 40-60%.
De storage-oplossing (Samsung MZNTY256HDHP) van onze pre-productie model heeft een capaciteit van 256 GB en beheert goede resultaten in CrystalDiskMark, maar kan niet concurreren met PCIe-NVMe gebaseerde oplossingen op de XPS 13 of de Lenovo Yoga 910, bijvoorbeeld.
De grafische prestaties van de Samsung Galaxy Book 12 neemt een grote sprong over de voorganger. In vergelijking met de Tab Pro S vanaf 2016, kunnen we een voordeel van 60% zien in 3DMark 11. Dit is nog steeds niet voldoende is voor veeleisende games, en we hebben ook de prestaties te controleren in het kader van duurzame workloads, maar casual games zijn nog steeds mogelijk.
Het systeem ventilator bleef op de achtergrond, zelfs als we echt benadrukte het systeem. Het was eigenlijk niet ****baar tijdens het stationair draaien. Accu HP EliteBook 8440p .
Wij willen het feit dat Samsung slechts een bundel van de Galaxy Book 12 zal verkopen met de Keyboard Case en de S-Pen stylus. U kunt alleen gebruik maken van alle voordelen van het systeem met deze accessoires. Het display laat een goede eerste indruk, net als ingangen via het toetsenbord en de S Pen. We zullen zien hoe Samsung de prestaties van het eindproduct te optimaliseren met betrekking tot de emissies. De batterijduur is een andere belangrijke factor voor potentiŽle kopers. Het totale pakket moet zeer overtuigend op een gerucht verkoopprijs van rond de 1500 euro te zijn.
Views 214 Comments 0
0
0

Comments

Please login to comment
Log In | Sign Up
  1  
. Back to top
Copyright © blogcream.com 2011 - 2018
5 Blog Posts 0 Comments 0 Following 0 Followers 70 User RSS Feed abonnieren
taozui
@taozui

Accu voor Dell Latitude E6420

Accu voor Dell Latitude E6420
Next Blog •
.