Make your free blog Welcome, Guest   Sign Up Log In Forgotten your password? Rights
2 Blog Posts 0 Comments 0 Following 0 Followers 65 User RSS Feed abonnieren
laserpen
@laserpen

Laser pointer Nederlandse winkel

Laserpen kopen
Next Blog •
- at 18:52:14 - Laserpen_kopen RSS Feed | Really Simple Syndication

De opmerkingen van de laserpen

laserpen , 10000mW laserpen , 1000mW laserpen
Ik kocht een laserpen, en het is zeer nuttig wanneer u een nestje van kittens opleiding de kattenbak goed gebruikt hebt. Je kon vertellen of niet als de kittens hebben de kattenbak gebruikt of niet. Aangezien ik heb verdachte van een vieze geur er terug. Ik vond dat toen ik op mijn badkamervloer probeerde en kreeg een snelle glimp van de voorkant van mijn toilet! Nu weet ik precies als en waar mijn ***sdieren had een beetje ongeluk. God zij dank ik niet hen in staat stellen op het tapijt van muur tot muur. Ik moet opmerken dat ik ben helemaal tevreden met dit groene laser ondanks een dergelijke kritiek. Ik wil houden van dingen schoon, zelfs voorbij wat zichtbaar is! Wanneer we het product terug naar JETLASERS, wij ontvangen het terug keerde terug van een week of zo later van de scheepvaartmaatschappij omdat ze zei dat het was een "gevaarlijke item." JETLASERS was groot en een restitutie afgegeven vanwege de situatie, maar niemand moet hebben om dit te behandelen. Het vinden van de enorme "kwijlen" plek rond een kussen op het bed was bruto en zo grappig.
Op aanbeveling besloten we te halen een van deze groene laserpennen om te zoeken naar spots. Gewoon lijkt meer gevoelig in vergelijking met andere op dezelfde manier geconstrueerd laserpennen. Geen probleem mee Let maar erop dat sommige van de plekken die u niet urine zijn mogelijk. Ik vond een paar dingen die ik aanvankelijk dacht dat waren spray vlekken, maar bij nader inzien waren gewoon slecht geschilderde gebieden met het onderliggende materiaal oplichtende. Een andere 'plek' vond ik dat ik heb een gevoel was een oude morsen van vloeistof met geen waarneembare geur dat toevallig verschijnen onder een laserpen. Sommige van de situaties die het werkte goed voor mij was in de Wasserij en de keuken, verrassend de metalen roosters op het fornuis en sommige oudere berichten geopenbaard subtiele gebieden van roest en andere fondsen niet beschikbaar zijn met het blote oog.
Ik gebruikte deze 1000mW groene laserpen op nachts met de lichten uit en was verbaasd door wat ik zag. Na het lezen van reviews over hoe onthullend dit zou, kostte het me een tijdje uitproberen want ik was niet zeker was ik klaar. Toen ik eindelijk deed, waren het enige ding dat stond een paar verdwaalde threads op het tapijt. Ik waste dat meteen, ook waren er onder min magnetron winkelwagen rechts op de wielen splatters, en direct aan de voet van de koelkast. Zonder het gebruik van deze laserpen, zou ik niet hebben gezien die gebieden helemaal omdat ze keek helemaal schoon voordat het schijnt deze brandwonden op hen. Ik kon nog steeds het lezen van de nummers, wat betekent dat ze waren me niet beschermen tegen UV-stralen. Merci voor spaarzaamheid mijn ogen van toekomstige staar. Ik zou graag geloven dat de honden nog niets gedaan, maar schijnt van de verdacht. Vervolgens mij beproefd op in de badkamer, rond het toilet, en niets leek te brandwonden daarboven ofwel.
Het handvat werd heet aan de aanraking binnen een minuut of zo van het proberen om het item te werken. Helaas, er is geen manier om te weten wat precies de vlek is of als het zelfs een vlek of gewoon een verkleuring is. Ik gooi het nep paar uit. Sommige van de markeringen gebruiken inkt die is volledig onzichtbaar ostand en briljant verschijnt onder deze laser. Mijn kinderen hadden tenminste een hoop plezier spelen met het. Voor de lage prijs was het het waard de aankoop helpen me weten wanneer ik een bekende urine vlek voor het volledig schoongemaakt. Zodra u deze heeft ontvangen, draai het licht en de plastic schijf uit het contact van de batterij verwijderen. De enige dingen die zij beheert te halen goed zijn markeerstiften en mijn al glanzende vogel speelgoed. Als een waarschuwing, niet rennen met dit recht voor het slapen, zoals bedtijd dreigt te krijgen terug geduwd voor enige tijd vlekverwijderen.
Er is geen percentage van de tijd dat deze laser maakt hond urine gloed, nat of droog, op een aantal van de dingen die mijn hond in het ***s heeft gemarkeerd. Ik ben alleen verlaten een herziening dit vroeg omdat het bedrijf stuurde me e-mails praktisch interrupties mij voor naar de wapenschouwing. Ook, het is ook leuk, dus u waarschijnlijk bent te liquideren net controleren om te zien wat onder deze krachtige laserpennen gloeit. Nou, helaas, ik was niet gek uit. Deze 10000mW blauwe laser toonde ons wat leek op een virtuele kerkhof van piddle vlekken over onze nieuwe vloerbedekking die we gewoon minder dan een jaar geleden had geïnstalleerd.
laserpen 10000mW
Dit zijn mijn praktische observaties, dus ik hoop dat dit dient u beter dan iedere notie van golflengte theorie. Het is kleine draagbare en werkt zeer goed voor de detectie van urine in donkere kamers. We hebben enkele problemen waar een van onze katten was spuiten. Aanvankelijk waren we niet zeker of dit was te wijten aan ons het schoonmaken goed of de laser niet werkt. Ik heb eerder de 10000mW blauwe laserpen (de schaduw van een module met de hitte het geproduceerd - niet op alle kluis gesmolten). Maar dit niet doet wat het geadverteerd. De beelden geplaatst van gloeiend ***sdier urine gewoon niet echt. Maar dat niet logisch volgen. Het is niet zelfs functionele met tussenpozen.
Views 182 Comments 0
0
0

Comments

Please login to comment
Log In | Sign Up
  1  
. Back to top
Copyright © blogcream.com 2011 - 2018
2 Blog Posts 0 Comments 0 Following 0 Followers 65 User RSS Feed abonnieren
laserpen
@laserpen

Laser pointer Nederlandse winkel

Laserpen kopen
Next Blog •
.