Make your free blog Welcome, Guest   Sign Up Log In Forgotten your password? Rights
1 Blog Posts 0 Comments 0 Following 0 Followers 44 User RSS Feed abonnieren
kopenaccu
@kopenaccu

kopenaccu

Asus a41-x550a Accu
Next Blog •
- at 10:55:56 - Accu_Asus_a41-x550e RSS Feed | Really Simple Syndication

Accu Asus a41-x550e

Accu Asus a41-x550e

Deze nieuwe laptop wordt geleverd met grote prestaties, felle lichten en veel kracht voor andere taken, zoals videobewerking.
Gaming laptops worden niet herkend als kleine en op zoek cute. Krachtige onderdelen moeten grote kamers om te blijven, en als design, deze laptops hebben meestal agressieve uitziende ontwerpen.
Deze ontwerpen proberen waarschijnlijk te geeft sommige heads up voor wat zij verbergen in. Deze regel geldt ook voor de nieuwe Accu Asus a41-x550a editie.
Deze nieuwe laptop wordt geleverd met een agressief design, maar dit is niet een enorme verrassing, omdat het vorige model zag er hetzelfde uit. Dit betekent dat de nieuwe Asus ROG G752VS wordt geleverd met de dezelfde reus achterste uitlaat vinnen en koperen heatsking.
Dit chassis is gebouwd om sommige high-end componenten, bijvoorbeeld de overclocked zevende-gen Core i7-processor en een de grafiekkaart van Nvidia GeForce GTX 1070 home.
Als gevolg van de enorme ventilatieopeningen, deze onderdelen koel worden bewaard en laat iedereen in de buurt van deze laptop weten dat er aanzienlijke macht onder de motorkap.
Vooruit, moeten we zeggen dat er enkele heldere rode deksel lichten, vergezeld door een getinte plastic panel gelegen op de bodem, die een beetje van een uitzicht op de onderdelen biedt. Klanten moeten echter weten dat de nieuwe Accu Asus A41-X550E groot en zwaar is.
Maar klanten waarschijnlijk waren niet verwachten een klein lichaam gezien het feit dat deze laptop een formaat van 17,3-inch scherm heeft.
De nieuwe Asus ROG G752VS meet dus 16,5 x 13 x 2 duim dik aan de achterzijde. Bovendien, hij weegt ongeveer 9,5 pond. Maar, het is belangrijk om te weten dat geen van deze nieuw, is omdat zijn voorganger meet en de dezelfde exacte cijfers weegt.
Een ander soortgelijk ding dat deze laptop heeft is de prijs. Klanten zullen kunnen kopen van de nieuwe Accu Asus a32-n56 tegen de prijs van 2.500 dollar. We moeten zeggen dat dit een eerlijke prijs, gezien het feit dat het vakantie***zen met priv zwembad enkele van de nieuwste onderdelen op de markt.
Er zijn echter enkele dingen die waarschijnlijk klanten stopt uit hun geld te besteden aan deze nieuwe laptop. We praten over de wedstrijd.
Er zijn andere gaming laptops op de markt die dezelfde prijs of een lagere hebben, en bieden een aantal interessante eigenschappen en de krachtige onderdelen.
Zoals we vermeld, wordt de nieuwe Accu Asus a32-k93 geleverd met een 17-inch scherm dat beschikt over een 1.920 x 1.080 pixelresolutie.
Bovendien is er een Intel Core i7 processor, 16 GB DDR4 en een 8 GB Nvidia GeForce GTX 1070 vergezeld. Wat betreft de opslagruimte ontvangt klanten een 256 GB SSD RAID 0, en een 1 TB HDD 7.200 rpm.
De laptop toetsenbord is helaas niet een die moet worden beschouwd als de beste op de markt. Maar we moeten zeggen dat in vergelijking met het vorige model, deze nieuwe toetsenbord is groot en ruim met uitstekende reizen en full-size toetsen.
Bovendien zijn er enkele aparte sneltoets knoppen gelegen op de top van het toetsenbord dat kan worden gebruikt voor het opzetten van macro's en snel opstarten Xsplit Gamecaster.
Accu Asus a32-f82 is n van de beste budget-vriendelijke gaming laptops daar. Dit nieuwe model is verkrijgbaar voor de prijs van de 1.300 dollar, die waardig genoeg voor gamers.
Klanten die bereid zijn om veel meer geld uitgeven, moet natuurlijk blij zijn te weten dat Asus een Core i7-processor, met een grote 17.3-inch Full HD-scherm, een matte afwerking en brede kijkhoeken biedt.
Bovendien is er een Solid-State harde schijf plus een harde schijf voor de opslag en een aanpasbare vier-zone RGB-verlicht toetsenbord met scissor-stijl switches.
Accu Asus K53SV
Een ander groot ding over dit model is dat het veel poorten en verbindingen, zoals een USB 3.1 Type-C, en zelfs een optische schijf vakantie***zen met priv zwembad.
Een ander groot ding over de nieuwe Asus ROG Strix GL753 is dat het komt met een Gaming Center-interface waarmee gamers om te snel schakelen functies in- en uitschakelen.
Bijvoorbeeld, gebruikers kunnen schakelen tussen het trackpad en de Windows-toets, maar ook de snelheid van de ventilator te houden ze rustig voor wanneer zij een film kijken of werken kunnen aanpassen.
Klanten moeten zich bewust van de touchpad, omdat het zeer klein is voor een dergelijke grote laptop. We weten niet waarom Asus gekozen voor een touchpad dus klein, maar wij denken dat gamers een professionele muis voor hun gaming gebruiken zal.
Voor regelmatig gebruik is de nieuwe Asus ROG Strix GL753 perfect. Deze laptop wordt geleverd met 16GB RAM en een zevende generatie Intel Core i7, dat is meer dan genoeg voor multitasking. We moeten ook vermelden dat het grote scherm, die perfect geschikt is voor het streamen van Netflix.

Views 130 Comments 0
0
0

Comments

Please login to comment
Log In | Sign Up
  1  
. Back to top
Copyright © blogcream.com 2011 - 2018
1 Blog Posts 0 Comments 0 Following 0 Followers 44 User RSS Feed abonnieren
kopenaccu
@kopenaccu

kopenaccu

Asus a41-x550a Accu
Next Blog •
.